fbpx

Blog

sisli-7

Şişli Gayrimenkul

Genel

Şişli Gayrimenkul

Yıllar geçtikçe, eski dönemlerde sahip olduğu sanayi bölgesi havasını üstünden atan Şişli, günümüzde İstanbul’un en merkezi bölgelerinden bir tanesi haline geldi. İstanbul’un tüm bölgeleri gibi sürekli gelişen ve yeni projelere ev sahipliği yapan Şişli, artık şehrin en gözde mekanlarından bir tanesi. Büyük şirketlerin her geçen gün Şişli gayrimenkul yatırımlarına daha çok önem vermesi ve konut arzını arttırması da bu bölgeye gelen talepleri yükseltti. Tabii ki Şişli’nin sahip olduğu avantajlar ve fırsatlar sadece yapılan projelerle de sınırlı değil. Bu yazımızda sizlere Şişli gayrimenkul projelerinden, Şişli’nin avantajlarından ve neden Şişli’de gayrimenkul yatırımı yapmanız gerektiğinden bahsedeceğiz. İsterseniz lafı uzatmadan yazımıza geçelim.

Şişli Gayrimenkul Yatırımlarınızı Değerli Kılan Sebepler

İstanbul’da yapacağınız tüm gayrimenkul yatırımları gelecekte size büyük karlar ettirecek olsa da özellikle Şişli gayrimenkul projelerine yapacağınız yatırımlar çok daha büyük bir öneme sahip. Her şeyden önce Şişli, İstanbul’un en önemli merkezlerine ve nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelere çok yakın bir konumda bulunuyor. Taksim, Mecidiyeköy, Beşiktaş, İstanbul Boğazı ve daha birçok bölgeye yürüme mesafesinde bulunması Şişli’yi yatırımcıların gözbebeği haline getiriyor desek yanlış söylemiş olmayız.

Bunun yanında sahip olduğu geniş ve güçlü ulaşım ağı ile de gitmek istediğiniz her yere kısa süre içerisinde ulaşabilirsiniz. Metro, metrobüs, otobüs ve boğaz köprülerine olan yakınlığı Şişli’de yaşayanları İstanbul trafiğinden kurtarıyor.

Şişli gayrimenkul projelerinin sizlere katkı sağlayacak en büyük özelliği ise şüphesiz kira gelirleri oluyor. Söylediğimiz gibi eğlence merkezlerine, kalabalık bölgelere ve toplu taşımaya yakın olması, bu semti en yaşanılabilir yerlerden birisi haline getirdiğinden satın aldığınız gayrimenkullerle kayda değer miktarda kira geliri elde edebilirsiniz.

Satılık Şişli Gayrimenkul Fırsatları

Sizler de sahip olduğunuz birikiminizi, her geçen gün değerlenen ve kendini kısa sürede amorti eden bir projeye emanet etmek istiyorsanız, Şişli gayrimenkul fırsatlarını kaçırmayın! İstanbul’da yaşamak isteyen herkesin rüyası olan Şişli’de bir ev satın alarak hem kira gelirlerinizi biriktirebilir hem de oldukça uygun fiyatlara satın aldığınız gayrimenkulleri orta vadede büyük karlar koyarak satabilirsiniz. Sizler de İstanbul’un parlayan incisi Şişli’den bir daire satın alarak yatırımın en güvenilir yolunu tercih edin!

Leave your thought here

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir